pondělí 25. ledna 2016

Mugcake s arašídovým máslem a skořicí

Po delší době tu máme další recept do série mugcake. Tentokrát jsem ho zkusila s arašídovým máslem, který nesnášim. Ale když ho do něčeho přidám, tak to je vždycky dobrota. No a tohle je jeden z těch případů. Je pozor, je to docela syté.



Recept na 1 velký a nebo 2 menší mugcaky:
70 g ovesných vloček
1 banán
1 vejce
1 lžíce arašídového másla
1 lžička medu
skořice dle chuti
trocha mléka

Banán rozmačkáme a přidáme ostatní ingredience. Vše řádně smícháme a těsto vlijeme do většího hrnku či misky. Dáme na nejvyšší stupeň do mikrovlnky na 2 minuty.
Necháme vychladnout a pak vyklopíme.
Ozdobíme dle chutí. Já použila mé oblíbené mandlové máslo a mandly.

Ať chutná,

Péťa

Žádné komentáře:

Okomentovat